lauantai 15. lokakuuta 2016

Ornate - Picture polish

Vihdoin sain aikaiseksi muokata tämän ornate-lakkauksen kuvat! Mietin ensin, että miksi ihmeessä olen tätä näin kauan viivytellyt, mutta avatessani kuvat teki mieli itkeä... Kaikissa kuvissa käteni näyttivät ihan jäätävän rumilta, koska ne olivat niin kuivat. Jostain syystä kamera oli (tai ainakin se tuntui siltä) tarkentanut kaikkiin käden kuiviin kohtiin. Kuvan muokkaamisessa menikin sitten hetki, että sain siitä julkaisu kelpoisen :D Jos jotain positiivista tästä pitää hakea, niin lakkausta itsessään ei tarvinnut muokata kuin yhdestä kohtaa jossa oli karva! 

Ja siis tähän nyt tarkennettakoon, että en yleensäkään muokkaa itse lakkauksia kuviin. Minulla kuvanmuokkaukseen kuuluu juuri tuo kuivien kohtien, karvojen ja muiden roskien muokkaaminen pois. Ja tietty värien ja valoisuuden koraaminen vastaamaan todellisuutta. En siis tee lakkauksestani parempaa muokkaamalla, vaan ainoastaan poistan ylimääräiset lakkaukseen kuulumattomat osat pois. Oikeastihan pienet roskat ja karvat eivät näy lakkauksessa, mutta kuvissa ne näkyvät ärsyttävästi.

Lakkauksesta itsestään pidin hirmuisesti, vinyylit olivat tosi kivat :) Yksinkertainen kuvio, mutta silti mukavan näyttävä. Ja täytyy myöntää, että tuo Ornate on rakkautta <3 Todella upea lakka!

 

Viikon postaus jäi taas tekemättä, koska minulla oli joka illalle jotain ohjelmaa. Mietinkin tässä, että joksikin aikaa voisi jättää viikolla tulevat postaukset pois, että vain viikonloppuna tulisi postaus. Julkaisen postauksen jos on aikaa, mutta en lupaa joka viikolle tiistaille uutta postausta.

2 kommenttia:

 1. Ornate on ihan nätti tapaus, mutta ei henkilökohtaisesti suosikkejani valtavasti Picture Polish kokoelmasta.

  Mulla on samantyylinen tapa korjailla kynsikuvista "rumuudet" pois, jotta ne ovat ilo silmälle myöhemminkin blogia pläräillessä.. Ja lakkaus on sitten mitä se on - kuvissakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä samaa mieltä, että picture polishilla on vaikka kuinka monta vähintään yhtä upeaa lakkaa tai jopa upeampia! <3 Mutta ne omat suosikit määräytyy tietty värimieltymyksestä ja siitä millaisista glittereistä tykkää :)
   Kiva kuulla että muutkin muokkaa kuviaan näin, eikä koe sitä suurena vääryytenä :D

   Poista