torstai 15. joulukuuta 2016

Luukku 15 - Joulukortteja

Tuttuun tapaan tein taas itse kortit. Tänä vuonna minun ideani ja lopputulos eivät ihan kohdanneet, mutta ihan kivat näistä kuitenkin tuli :)


Tein kahdenlaisia kortteja, isompia ja pienempiä. Pienemmät kortit ovat n. puolet peruskortin koosta. 


Alkuun tein roiskeita kortteihin vesiväreillä ja sitten piirsin kortteihin liimalla lumihiutalekuvion, jonka päällystin irtoglitterillä. Kun kuvio oli kuivunut, maalasin vielä lisää vesiväreillä ja tein kortteihin kehykset.
Isompiin kortteihin tein samoilla tekniikoilla taustan ja lumiukot. Mutta lisäksi tein hatut, napit ja porkkanat pahvista erikseen ja liimasin ne lumiukkoon. Kehykset tein hopeisella tussilla ja kädet ja suun tusseilla.
4 kommenttia:

  1. Todella kivoja!! Mäkin haluaisin tehdä mieluiten itse kortit, mutta useana vuonna inspiraatio ei iske ja aikaraja tulee lopulta vastaan korttien lähettämisen suhteen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No itsekin tein valmiiksi postitettavat kortit 13. päivä kahdelta yöllä, joten itselläkin meni vähän tiukille :D Koulu vie hirvittävästi vapaa-aikaa, kun on tottunut siihen, ettei töiden jälkeen ole mitään pakollista tekemistä. Minulla on pinterestissä erilaisia kortti-ideoita tallessa, niin on ideoita aina valmiina kun alkaa tekemään :)

      Poista