perjantai 16. joulukuuta 2016

Luukku 16 - Talviihon pelastajat

Tässäpä olisi minun ehdoton suosikkini talvi-ihon hoitoon + yksi extratuote, joka toivottavasti on hyvä myös pidemmän testauksenkin jälkeen :)


Nämä tuotteet ovat pääasiassa kasvoille, mutta yleensähän kasvot joutuvat eniten koetukselle talvella, koska niitä ei voi suojata vaatteilla.  Valkoisen langan tuotteista olen kertonut aiemminkin ja eihän siitä pääse yli eikä ympäri, nää vaan toimii! Minulle on myös tärkeää, että ne ovat suomalaisia ja raaka-aineet ovat pääasiassa luomua ja luonnonmukaisia.

Minulla pääasiallisessa käytössä on tuo seerumi, jota käytän aamulla ja illalla ja kasvoöljy, jota käytän iltaisin seerumin jälkeen. Lisäksi toisinaan käytän lisäkosteutuksena kasvovoidetta, joka on muuten nykyään tuollaisessa tosi kätevässä ja hygieenisessä pumppupullossa :) Kasvovoidetta käyttää kuitenkin pääasiassa mieheni, joka on erityisen tykästynyt siihen. Se ei ärsytä hänen herkkää ihoaan ja imeytyy tarpeeksi nopeasti, jättämättä tahmeaa ihoa.

Extra tuotteena on sitten aloegeeli, joka lupaa kosteuttaa tehokkaasti herkkää ihoa. Tätä en ole ehtinyt kauheasti vielä kokeilemaan, mutta ainakin käsistä tulee järjettömän pehmeät tällä. Pieni miinus on tuoksu, joka tuo minulla mieleen lattianpesuaineen :D Kosteuttava teho on kuitenkin ollut niin hyvä, että ainakin vielä tuoksu ei ole haitannut liikaa. Se ei onneksi tuoksu kovin paljoa, esimerkiksi käsistä sitä ei haista, ellei erikseen haista omaa kättään. Eilen loppui muuten arvonnan osallistumisaika ja nyt olisi aika paljastaa voittaja! 

Yllätyspaketin voittaja on Hilda Hissu! Onnea! Vastaathan pikaisesti sähköpostiini, niin pääsen lähettämään paketin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti