lauantai 17. joulukuuta 2016

Luukku 17 - Koko kynnen water decalit

Testasin ensimmäistä kertaa koko kynnen water decaleita. Decalit ovat siis milv:n, joka on hyvämaineinen merkki ja sen decalit ovat yleensä loistavia. Nämäkin olivat hyviä, mutta ne olivat minulle ihan liian isokokoisia. Decalista olisi pitänyt ottaa melkein puolet pois, jotta ne olisivat sopineet minun kynnelleni.


Decalia pystyi helposti liikuttelemaan kynnellä, joten siitä pystyi valitsemaan mieluisen kohdan helposti. Kun olin saanut sen paikalleen, kiinnitin sen päällyslakalla, jolloin decalin suli kynnelle ja loput pystyi varoen irrottamaan pinseteillä. Ongelma oli vain siinä, että jos ei onnistunut lakkaamaan täysin koko kynttä, lähti decali kynneltäkin. Lisäksi onnistuin tökkäämään nimettömän, ennen kuin se kuivui.


Tykkäsin näistä kuitenkin ja seuraavalla kerralla pitää kokeilla uudestaan koko kynnen decaleita siten, että leikkaa ennen sen kastelua osan decalista pois, jos se helpottaisi tarran asettelua. Nyt nimittäin decali ei osunut koko kynnelle, koska se oli niin leveä, mikä varmaan vaikutti siihen, ettei se tarttunut kokonaan kynnelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti