torstai 12. tammikuuta 2017

Project Polish 2017 - haaste

Luin Sallan blogista tämän aloittamasta haasteesta, jossa on tarkoitus käyttää lakkapullojen jämät loppuun ja kiinnostuin siitä itsekin. Alunperin haaste on PrettyPistol86silta. Tarkoitus on siis kerätä lakat, jotka ovat loppumaisillaan, mutta eivät vielä ole ihan loppu ja käyttää ne kuluvan vuoden aikana loppuun. Itselleni on jäänyt monta lakkaa, joita ei tule käytettyä, koska niitä on niin vähän. Nyt kuitenkin ajattelin, että ihan turha niitä on säästellä, kun voi ostaa uudet tilalle kunhan saa nää ensin käytettyä (vaikka tuleehan nuita ostettua muutenkin uusia :D)

Joka tapauksessa, tällaiset lakat nyt valitsin tähän projektiin:

Neljä avonin lakkaa, joista kaikista on alle puolet jäljellä. Lakat ovat siis Orange creamsicle, Aqua fantasy, Midnight green ja Noir emerald.


Essencen Give me nude, baby!, ginan Pink candy, china glazen Glistening Snow ja essien Mint candy apple.

Dependin  2062, 253, 301 ja 303 , yves rocherin Ebene ja Sapin

Lisäksi mukaan mahtui sekalainen joukko eri merkkisiä lakkoja, flormarin  P22, P24 ja 809, wild & mildin Wall streat, oriflamen Purple pink ja Dark purple ja avonin Golden flecked ja Fuchsia dazzie


Saa nähdä kuinka näiden kanssa käy. Toivottavasti saisin edes osan kulutettua loppuun asti! Tarkoitus on käyttää muitakin lakkoja kuin näitä, jotta ei ihan liian tylsäksi kävisi. Lisäksi tilasin kynsilakan ohentajaa, koska osa lakoista vaatii hieman ohennusta, jotta ne levittyisivät helpommin.

4 kommenttia:

 1. Miulta tulossa kanssa postaus tästä projektista. Lakkoja ei tosin ihan niin useaa oli kuin siulla tai Sallalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on itsellä kertynyt, koska silloin kun pullosta on jäljellä enää puolet jätän helposti lopun pullon käyttämättä -.- :D

   Poista
 2. Pitäis kyllä niin ottaa itellekin tämmönen projekti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen. Hirmu herkästi sitä kerääntyy puolikkaita lakkoja, joita ei vaan tuu käytettyä.

   Poista