tiistai 10. tammikuuta 2017

Joululahjat

Vielä voi hyvin esitellä saamiaan joululahjoja :P  Kuvaamisessa kesti luvattoman kauan, vielä kun konekin oli huollossa...mutta nyt sitten viimein. Kyllä tästä kohta päästään oikeaan rytmiin!

Ensin kuitenkin pitää esitellä kalenterin sisältöä, mitä sain mieheltäni (minä siis tein hänelle kalenterin ja hän minulle). Sain paljon karkkeja ja kaikkea pientä, enkä kaikkea viitsi esitellä täällä, mutta muutaman jutun nyt kuitenkin. Sain muutaman essencen lakan ja yhden käsirasvan, sekä wild & mildin mintun vihreän laka. Kivoja peruslakkoja :) Lisäksi sain blibbosta kalakeksin, karkkitankoja ja söpön pikku pussin.


Ja sitten niihin joululahjoihin. En ihan kaikkea kuvannut (sukkia, kulhoja ym.) mutta ne tänne sopivimmat ajattelin esitellä :) Sain dermosililtä hairmaskin (joka ei ole kuvassa kun se on jo käytössä), vartalovoiteen ja suihkuvartalovoiteen. Body shopista sain kausituoksu käsirasvat.
Lisäksi sain avonilta kynsilakkoja <3, sekä vanilja vartalovoiteen, vartalosuihkeen ja suihkugeelin sekä pari hajuvettä. Kaikenkaikkiaan ihania kosmetiikka ja kynsiaiheisia juttuja sain :) Nyt on taas  hetkeksi vartalovoiteita ja uusia lakkoja testattavaksi!2 kommenttia:

  1. Saitpa todella ihania juttuja! Oon vähän kade :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä erittäin tyytyväinen näihin lahjoihin :)

      Poista