perjantai 6. tammikuuta 2017

Viimeinen kalenterikatsaus

Vihdoin pääsin koneelle, niin että on aikaa blogillekkin. Olen kirjoittanut (tai vain tuijottanut ahdistuneena näyttöä) kouluhommia ja yhtä vaille on kaikki nyt valmiina ja viimeinenkin on vain viimeistelyä vailla.

Mutta siis, viimeisen kalenterikatsauksen aika olisi nyt! Kalenteri oli jälleen oikein ihana ja pidin sen sisällöstä kovasti (voipi siis olla, että myös ensi vuonna tarvitsen kalenterikaverin ;). Tästä kalenterista sain kuitenkin vielä tällaisia juttuja: suklaata, käsirasvaa, huulirasvaa (tuoksuu ihanalle!!), pienen laukun, pari kynsilakkaa ja nfu oh, tölkinavaajan, joka on kyllä niin söpö <3 Muuten saan kyllä tölkin pitkienkin kynsien kanssa auki helposti, mutta saunassa en niitä saa auki, joten käyttöön tulee :)

Suklaa on aina hyvää, vaikkakin olen sitä tässä nyt hieman syönyt...sain lahjaksi 3(!) konvehtirasiaa. Käsirasvat tulevat aina tarpeeseen, samoin huulirasva. 


Sain kaksi dermosilin lakkaa, joista toinen minulta jo löytyi, mutta varakappale ei haittaa :) Toinen lakka oli Unicorn ja onhan tämä nyt ihana! Söpö ja kimalteleva <32 kommenttia:

  1. Ostin myös itselle tämän Unicornin, mutta en ole vielä saanut kynsille asti. Hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista