tiistai 13. kesäkuuta 2017

Alga maris aurinkovoiteet

Olettehan muistaneet suojata itsenne auringolta? Itse sain viikonloppuna jälleen muistutuksen aurinkosuojan tärkeydestä. Onnistuin polttamaan toisen olkapääni kauniin punaiseksi. En ollu ulkona kuin pari tuntia, mutta äkkiä tämä kalkkilaivan kapteeni palaa...Eniten ärsyttää, että oli kuitenkin rasvannut itseni. Olin vain toisen olkapään rasvannut hutiloiden ja parin sentin levyinen alue olkapäästä hauikseen oli jäänyt rasvaamatta. Onneksi kyse on vain pienestä alueesta. Jos en olisi rasvannut, olisin kauttaaltaan punainen. Mutta onhan tuo nyt kaunis -.-  --->

Tilasin hyvinvoinnin tavaratalosta itselleni ja pikkuveljelleni alga mariksen aurinkorasvoja. Pikkuveljeni on vegaani ja itsekin haluaisin mahdollisimman luonnollisen ja turvallisen suojan. Luin esimerkiksi Karkkipäivä-blogista juttua alga mariksen voiteista ja muistakin blogeista ja nettisivuilta löytyi kehuja. Kyseessä on siis "Ecocert-sertifioitu, kattava aurinkotuotesarja. Tuotteet sisältävät 100% luonnollisia aurinkosuoja-aineita, 100% luomutuotettuja kasviöljyjä ja patentoidun Alga-gorria -yhdisteen. Täydellisen UVA/UVB/UVC -suojan tarjoavat aurinkosuojat sisältävät ainoastaan mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita." (Lähde: Hyvinvoinnin tavarataloItselleni tilasin aurinkovoiteen suojakertoimella 50 ja pikkuveljelle samanlaisen voiteen lisäksi myös spray version. Olemme molemmat herkkiä palamaan ja pikkuveljen iho on jopa vielä herkempi. Itseäni ei haittaa rasvainen tai valkoiseksi jättävä voide, koska koen, että on tärkeämpää suojautua kuin palaa (ulkona on kuitenkin kiva olla aurinkoisellakin ilmalla :D), mutta nämä voiteet eivät jätä kamalaa valkoista pintaa, eivätkä ne tunnu kamalan tahmaisilta. Voide on helposti leviävää ja ainakaan minun ihollani valkoisuus ei näy ollenkaan, toki tummemmalla iholla valkoisuus saattaa näkyä. Voide tuoksuu hyvin hentoisesti aurinkorasvalta (tiedättehän, siltä miltä kaikki aurinkorasvat tuoksuvat). Iholla rasva tuntuu mukavalta ja tahmaisuutta on hyvin vähän. Kannattaa kokeilla jos sattuu tarvitsemaan uuden aurikorasvan! Nämä näyttivät olevan vielä tarjouksessa Hyvinvoinnin tavaratalossa :)

2 kommenttia:

  1. Minäkin tilasin Algamarisin aurinkosuojasprayn, kun haluan nykyään suosia luonnonkosmetiikkaa. Sehän oli melkeinpä parempi kuin jotku perus-Niveat! Ei yhtään niin tahmainen fiilis ja vaikka luonnonkosmetiikan aurinkosuojia suositellaan levitettävän vielä useammin kuin noita normiarskavoiteita, niin ainakin minä pärjäsin sen muutaman tunnin ihan yhdellä voitelulla, kun muisti laittaa reilusti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä, että tää on parempi ku jotku markettimerkit. Itse en ole tätä lisäillyt yhtään sen kummemmin kuin muitakaan rasvoja, mutta silti on suoja pitänyt hyvin :)

      Poista