sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Monster Mash

Kesällä pitää ehdottomasti mahdollisimman usein käyttää lakkoja, jotka kimaltelevat auringossa. Holo- ja glitterlakat ovat minun suosikkejani kesäkynsille! Lakkoja ei tarvitse edes koristella, kun ne ovat niin kauniita ilmankin :)

'
Yksi kauneimmista lakoista, jotka omistan, on tämä orlyn Monster mash. Lakka on täynnä vihreitä hologlittereitä. Seassa on myös kultaisia tikkuhileitä, pohja lakassa on vihertävää, hyvin kirkasta lakkaa. Tätä lakkaa kannattaakin kynsille töpötellä meikkisienellä, jotta saa peittävän tuloksen. Tästä linkistä pääset kurkkaamaan kynnet, joissa lakkaa on vain lakattu kynsille normaalisti (jos siis uskaltaa mennä katsomaan minun vanhaa postausta :D).Tämä lakka on muuten jo 4 vuotta vanha! Hyvin toimii, kunhan muistaa välistä lisätä kynsilakanohentajaa.


Kuvattavana tämä lakka on kyllä hankala. En millään saanut lakan upeutta kuviin. Luonnossa lakka on upea! Se kimaltelee kaikissa sateenkaaren väreissä ja kynsiä on vaan pakko tuijottaa <3 Tuossa sumeassa kuvassa näkyy se kimalle, mikä luonnossa näkyy kynsillä koko ajan :)


Millaiset lakat kuuluvat sinun kesääsi? 

2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää Monster Mash - erityisesti juuri näin töpöteltynä kynsille!
  Holot ja neon-lakat on kyllä kesällä niitä näyttävimpiä, mikset holo-glitteritkin. Viime kesänä mä ihastelin erityisesti China Glazen Red-Y To Ravea (neon-korallinpunainen) - tämän kesän suosikkeja ei ole vielä tehty. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) niin minustakin töpötelty on parempi. Itsekään en ole tälle kesälle uusia löytänyt, viime vuonna rakastuin Electric lemonadeen Glisten & Glowlta <3

   Poista