perjantai 20. huhtikuuta 2012

Raitoja

Huoh! Oli kyllä nii vaikiaa taas saaja siedettävät lakkaukset...Ensi tappelin puolituntia edellisten lakkojen kans, että sain ne pois. Tällä hetkellä kynsilakanpoitoaineena on lumenen gloss and care. En oo viellä löytänyt hyvää asetoonitonta poistoainetta (geelien vuoksi) Mutta jos vielä joskus :D Saatuani vihdoin lakat pois, viilailin kynsiä jonkun aikaa ja päätin että en vielä jaksa huoltaa geelejä, jääkööt ens viikkoo.

Ensin tarkoituksena ole tehdä Nail corner-blogin, Gradient Cracklen jonkinlainen variaatio.
(linkki kyseiseen lakkaukseen) Mutta yritys epäonnistui, enkä lopulta sitten tiennyt että oliko lakkaus hyvällä tavalla erikoinen, vai hirveä katastrofi  :D Joten päätin tehdä kokonaan uudet.

Aluslakkana: avon, nail experts french manicure white ja tämän päällä avonin nailwear pro orange creamsicle(kolma lakka,jonka tilasin, ensi kertaa testissä. Ja vaikka en oo käyttäny kunnolla, nii tykkään silti hirveesti! Ihana oranssi <3) ja sunshine, sekä beautyukin nro 32, neon orange. Joilla sitten tein liukuvärjäyksen sienellä töpöttelemällä. Seuraavaksi tein oriflamen veryme nail art silver lining:lla ja black decolla vinoja raitoja. Kuvissa näkyy paremmin, oon blondi enkä osaa selittää :DJa viimeisenä tietysti päällyslakka, joka on aivan loppu! Ja lakan loppuminen tuli täyteä yllätyksenä, vaikka onhan sitä vähän ollut viime käyttökerrallaki :D Mutta joo...lakkaa sai kaivella sieltä putelista ja kun sitä purkkia käänteli ja pyöritteli, niin tietenkin sinne tuli ilmakuplia...ja sieltä sitte myös kynsiin :( pitää käydä ostaa joku uus päällyslakka.

Tuo pikkurilli näyttää nii säälittävältä nuisa kuvissa :D Yritin saaja värit näyttää oikeilta, ilman suurempaa muokkausoperaariota, siksi yksinkertaset kuvat ilman ylimääräsiä härpäkkeitä. Ja keskisormessa oleva haava tuli työharjottelussa, kun nostelin tavaroita pöydältä...osuin (vissiinki) hiomakoneeseen....joka ei kylläkään ollu päällä :D
 Ja anteeksi kaikki virheet joita en oo huomannu...nyt ei oo kettää jonka voisin pakottaa tarkistaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti