maanantai 19. toukokuuta 2014

Bloomin tender & Pixie dust

Ensimmisenä uusista lakoista kokeiluun pääsi bloom me up! blooming tender ja holo shimmer, pixie dust. Lähdimme lauantaina miehen kavereiden luokse viettämään lautapeli-iltaa, ja uudet lakat piti saada kynsille nopeaa. Päätin tehdä yksinkertaisen lakkauksen ja helpot koristelut.

Alkuun siis laitoin kynsille blooming tender:iä. Mietin, että laitanko alle valkoista lakkaa, mutta koska oli kiire ja aluslakkana tällä hetkellä minulla on sally hansenin nail rehab (jossain blogissa tätä suositeltiin liuskoittuville kynsille), joka on hieman vaaleanpunainen väriltään, niin päätin jättää valkoisen pois. Blooming tender peitti kuitenkin hyvin kahdella kerroksella. Epäilyni osoittautuivat siis vääriksi, tämä ainakin peittää hyvin.


Keskisormen kynsi onnistui taas lohkeamaan...oma vika kylläkin, kun olen repinyt lakkoja irti ja kynnet pinta on kärsinyt. Huoh kun sitä pitää olla tyhmä. Mutta niin, blooming tender:in päälle laitoin kerroksen holo shimmer pixie dust:ia. Tykkään tästä yhdistelmästä ihan hirveästi! Tuota pixie dust:ia ohensin kynsilakan ohentimella ja nyt se toimii hyvin. Se nimittäin oli alkuun hieman tahmeaa. 

Koristeeksi water decalseja. Mitähän kukkia/kukan nuppuja nuo ovat? Nättejä jokatapauksessa. Etusormen decalsin onnistuin päällyslakkaa laittaessa hajottamaan ja korjasin sen laittamalla samanlaisen decalsin päälle. Onnistuin melkein laittamaan sen oikealle paikalle. Hieman vain lehden ovat vinossa ja alla oleva hajonnut decalsi näkyy vähän.


2 kommenttia: