lauantai 17. toukokuuta 2014

Ostoksia

Eilen jäi postaus tekemättä kun ei millään jaksanut (torstaina oli kevätretki, josta en ollut ehtinyt toipua :D). Enkä ehtinyt sitä aiemminkaan tekemään. Viimeiset viikot töissä ovat niin kiireisiä ja lisäksi piti käydä hammaslääkärissä. Soitin julkiselle puolelle puolivuotta sitten ja laittoivat minut jonoon. Edelleenkän ei ole mitään kuulunut, joten meni hermot ja tilasin ajan yksityiseltä. Ja johan oli nopeaa! Sain ajan heti seuraavalle päivälle ja ensi viikolla pääsen jo sovittamaan purenakiskoja (olen hirveä narskuttelja nukkuessa ja posket on aina purtuina ja hampaatkin on kuulemma jo vaurioituneet...). Töitä on jäljellä huimat kaksi viikkoa! Järjettömän nopeasti mennyt aika! Nyt jännätään saanko ensi vuodeksikkin töitä.

Mutta asiaan, muuten kirjoitan ihan liikaa, eikä kukaan jaksa lukea :D Tein tuossa jonkin aikaa sitten sellaisen kuukauden kyykky-haasteen. Välistä olisin halunnut luovuttaa, mutta onneksi keksin sopivan porkkanan, millä jaksoin surittaa koko homman! Annoin itselleni palkinnoksi luvat tilata kosmetik4less:iltä lakkoja ja kosmetiikkaa. Tilasin suurimmaksi osaksi essencen tuotteita, pari uma:n kajalia mahtui mukaan. • holo shimmer, pixie dust (tämä siis laitetaan värilakan päälle ja saadaan hieno holo efekti, toimi mielestäni paremmin vaaleilla lakoilla)
 • cookies & cream, macaron, c'est bon! jonka kanssa tuli nuo decalsit(?) Tämä tahtoi ainakin kiekolla raidoittua.
 • bloom me up! blooming tender. Ihana persikkainen väri! • naughty and pink! 
 • sweet as candy
 • flashy pumpkin
Kiekolle lakatessa vaikuttivat ehkä hieman liruilta ja epäilen että peittävätkö kunnolla, ainakaan sweet as candy tai blooming tender eivät ole parhaimmillaan ilman valkoista lakkaa alla. Mutta eipä tuo haittaa, kun muuten ovat niin kivoja
 • kynsilakanpoistoaine, jossa kookosta ja papayaa
 • bloom me up! luomivärit bloomylicious ja blow my mint
 • kalinka beauty huulipuna east side story, jossa toinen on mattapintainen ja toinen kiiltäväpintainen
 • kulmakynä, soft blonde ja kalinka beauty how to be russian (joka on liian tumma minulle...onneksi ei maksanut paljon. Tuota osasin jo vähän pelätä etukäteen, mutta onneksi toinen on juuri sopivan värinen minun kulmille!)
 • uma cosmetics kajalit kabuki ja auberge


5 kommenttia:

 1. Äähh määki haluan tilata tuolta taas..:D Essencet on vaa kaikki nii ihania! ❤ Tuoksuuko tuo kynsilakanpoistoaine hyvälle? Itellä on yks joka haisee kyllä ihan hirveelle,mut se ei oo essenceä. :D Nii ja toimiiko se sinusta hyvin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsilakanpoistoaine oli ekaa kertaa testissä eilen. Se tuoksui kookokselle, ns. normaalilta etäisyydeltä kun lakkoja poisti. Pieni normaali kynsilakanpoistoaineen haju oli havaittavissa kookoksen alla. Toki se haisi pahalle, jos suoraan purkista haistoi. Kyllä tämä kuitenkin miellyttävimmälle poistoaineelle tähän mennessä tuoksui!

   Toimuvuus on vähän kiikun kaakun. Toisaalta toimi hyvin, kun ainetta oli paljon, mutta tämän kanssa kului kyllä enemmän vanulappuja kuin muiden kanssa. Vanulapusta tuli öljyisen tuntuinen, eikä siihen sitten enää kynsilakka kynsiltä lähtenyt. Joten voisi sanoa, että toimii ihan hyvin, mutta ainetta kuluu aika paljon.

   Yksi iso miinus tuossa on, nimittäin se, että pullon suu on iso (ei siis sellaista pientä reikää, missä ei kaatuminenkaan haittaa, niin että ainetta valuisi joka paikkaan) ja ainakin minä onnistuin kaatamaan useaan kertaan tätä pöydälle kun kaadoin ainetta vanulappuun...

   Poista
 2. Oukkei. Kuulostaa ihan ok tuotteelta sit. Ainaki hintaansa nähen. :D Joo itelläki käy monesti niin et se pullo kaatuu ja pöytä lainehtii sit siinä aineesa ja haju on kauhee.. :D

  VastaaPoista