perjantai 11. heinäkuuta 2014

Sweet as candy

Jälleen uusi lakka ensimmäistä kertaa kynsillä. Kysessä siis essencen sweet as candy. Lakka on ihanan hempeä ja tykkäsin tästä kovasti, vaikka eipä tällä peittävää saa, ellei alla ole valkoista lakkaa. Itse lakkasin pelkästään sweet as candyllä. Kerroksia kolme. Kuvasta näkee hyvin (vaikka huono kännykän kuva, kun kameraa ei ollut) että kärjet kuultavat vielä läpi. Tämä on sellainen "muka nakukynnet" lakka, mikäli joku tajuaa mitä tarkoitan :D Joka tapauksessa tykkäsin kovasti.


Kynsien lakkaushetkellä vanha seche vite:ni päätti kuivua kokonaan käyttökelvottomaksi...lakkaa oli jäljellä pohjalla n. vajaa sentti...Päätin sitten tilata inm out the door pikakuivattajaa. Ja se kun on niin kallista täällä Suomessa, niin rohkenin tilata ebaysta kaksi inm:ää, jotka olivat yhteesä halvemmat kuin yksi Suomesta tilattu...Kyseiset putelit saapuivat sitten viime viikolla ja olen kyllä tyytyväinen niihin, juuri sellaisia kuin pitääkin olla!


Mutta! Koska sitä päällyslakkaa ei sillä hetkellä ollut, niin laitoin sweet as candyn päälle pari kerrosta essencen pixie dust:ia. Edelleen kärjet hieman kuulsivat läpi, mutta olivathan nuo kynnet ihanan hempeät :) Välistä on mukava olla kynsillä, joista ei ihan heti huomaa, että niissä on lakkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti