perjantai 8. elokuuta 2014

A-england Saint george

Jatketaan kynsillä vielä hololakoilla. Tällä kertaa olisi a-englandin Saint george, joka on kaunis tumman vihreä/sininen hololakka. Laadultaan lakka on mainio. Ainoa, mistä tässä lakassa en  tykkää, on se, että tämä on aika tumma kesälakaksi. (talvella taas holo ei näy kun ei aurinkoa) Kesällä tykkään pitää enemmän kirkkaita lakkoja. Koristeeksi color clubin Angel kiss:illä (muka)palloja.



Koska täällä on järjettömän kuuma ja aivot ihan sulana, en millään keksi mitään järjellistä sanottavaa. Taidankin siis antaa olla ja antaa kuvien kertoa. Olin jo nimetä lakankin toiseksi lakaksi...onneksi huomasin sen ennen kuin julkaisin tämän.


Tänään oli ensimmäisen työviikon viimeinen päivä. Muuten on ollut mukava palata töihin, mutta se kuumuus! Luokissa ei kierrä ilma ja lämpötila hipoo sisällä kolmeakymmentä...Kaiken huipuksi ulkona on järjetön määrä mäkäräisiä (käytävien ikkunat ovat mustana niistä jotka ovat sisälle päässeet), yritä siinnä sitten pitää lapset kurissa kun sisällä on liian kuuma ja ulkona syödään elävältä...Onneksi nyt alkoi viikonloppu ja pääsee levähtämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti