maanantai 8. syyskuuta 2014

Dermosil tilaus ja muuta kosmetiikkaa

Tilasin dermosililtä muutamia tuotteita, jotka ovat loppumaisillaan. 
Ylempänä kuvassa siis Makeup Brush Cleanser, meikkisiveltimien puhdistussuihke (nykyistä on kyllä vielä jäljellä aika paljon, mutta tämä oli uusi tuote dermosilillä ja eihän tämä huonoksi mene :P)
Inca Inchi päivä- ja yökasvovoide normaalille ja sekaiholle 
Miehelle all over shampoo, joka on siis tarkoitettu sekä vartalolle ja hiuksille.

Alhaalla kuvassa kynsilakanpoistoaine (nämähän ovat tarkoitettu varpaille, mutta eivätköhän nämä käy sormien kynsiin myös, nämä ovat siis lähes hajuttomia ja mitä muuta kynsilakanpoistoaineelta voi tehokkuuden lisäksi toivoa!?) 
sensitive shampoo ja hoitoaine herkille hiuksille ja hiuspohjalle.


 Lisäksi ajattelin esitellä joitakin tuotteita joista pidän ja käytän säännöllisesti. Mukaan eksyi myös muutama tuote joista on hieman negatiivistakin sanottavaa.


Ylhäällä oriflamen hair mask, milk and honey. Tällä hiusnaamiolla saa hiuksista ihanan pehmeät ja sileät. Tuoksu on aika perus,sellainen miltä kosmetiikkatuotteet, jotka sisältävä hunajaa tuoksuvat. Four reasons hiuksiin jätettävä kosteuttava hoitosuihke, Tuoksu on mieto ja hiukset näyttävät heti paremmilta. Tässä hyvänä lisänä aurinkosuoja. Dermosilin hiuksiinjätettävä suihke on ravistettava ja käytössä minulla aamulla. Täman avulla hiukset saa helposti kammattua ja ojennukseen.

Alhaalla dermosilin käsi- ja kynsinauha kuorintavoide. Tässä on kivoja pieniä rakeita, jotka tuntuva kivoilta käsiin hierottaessa, tuoksu aika mitäänsanomaton. Oriflamen jojoba and mango käsirasvassa  tuoksu on ihana! Ei kuitenkaan kovin voimakas. Lisäksi tämä imeytyy nopeasti käsiin ja kädet tuntuvat kosteutetuilta pitkään. Essence kynsilakanpoistoaine tuoksu oli alkuun kiva kookoksinen, mutta lopua kohden se alkaa ärsyttämään...Lisäksi vaikka tämä poistaa lakat ihan hyvin (glittereitä lukuunottamatta) ,tulee vanulapusta limainen kun sillä pari kynttä on saanut puhdistettua. Hintaansa nähden kuitenkin ihan ok tuote.

Lumenen silmämeikinpohjustusvoide on ollut käytössä minulla jo pari vuotta ja tykkään kovasti. Pitää meikin hyvin paikoillaan. Dermosilin Nature silmänympärysvoide. Muuten oiken hyvä, mutta en pidä siitä, että painaessa pumppua, voidetta tulee liikaa tosi helposti. Make up storen poskipuna (purkki on hajonnut, joten en nyt enää varmasti muista sävyä, muistelisin sen kuitenkin olevan must have) josta tykkään ihan hirveästi! Se on tosi luonnollinen kasvoilla, kunhan ei sudi liikaa ja erittäin riittoisa. Olen nimittäin käyttänyt enemmän tai vähemmän päivittäin tätä kohta vuoden ja kulumista ei tahdo edes huomata! Viimeisenä essencen kulmakynä, jolla olen opetellut kulmien ehostamista. Tosi helppo käyttää ja sopivan vaalea.


The body shopin aloe calming kasvovesi on siitä hyvä, ettei se kirvele silmiä, kuten monet kasvovedet. Ja ei, minä en laita kasvovettä silmiin tai lähelle silmiä, mutta jos vaikka pyyhin poskia, niin monen kasvoveden kanssa käy niin, että silmiä alkaa kirvelemään ja ne alkavat vuotamaan vettä. Lisäksi kasvot tuntuvat tosi puhtailta, eikä ihoa kiristä yhtään tämän jälkeen.

Kuten huomata saattaa, näitä kasvovoiteita ostin lisää. Olen tykännyt näistä tosi paljon. Voiteet imeytyvät nopeasti ja tuoksu on ihana, mutta sopivan mieto. Kesän aikana käytin dermosilin Dermonature kasvovoidetta, joka on muuten oikein hyvä kasvovoide, mutta tuoksu on paha. Siitä tulee mieleen eräs jalkavoiteeni...eikä se mielikuva sovi kasvovoiteeseen. Kesällä käytin lisäksi the body shopin vitamin C kasvovoidetta, jossa on suojakerroin 30. Toimii hyvin, sekä meikin alla että ilman. Hieman aurinkovoidemainen, mutta imeytyy tosi nopeasti ja iho ei jää tahmeaksi.

2 kommenttia: