tiistai 29. syyskuuta 2015

Hyvää ruokaa ja herkkuja

Koska en jaksa kynsistä tänään mitään kirjoittaa, niin ajattelin tehdä pienen ruokapostauksen :)

Aloitetaan ns. oikealla ruualla. Hampurilaisista en ole koskaan tykännyt (enkä edelleenkään tykkää), mutta miehen tekemät on kyllä ihan omaa luokkaansa! Maku on ihan eri, kun pihvin ja majoneesin tekee itse. Lisäksi on tullut tehtyä pannupitsaa,  joka myös salaatin kanssa on oikein hyvää. Tykkään hirveästi salaateista tai muuten kasvispainotteisista ruuista. Kesällä oli ihana päästä grillaamaan mm. ananasta!  Juomana minulla on usein luomumustikkamehua tai sitruunavettä,  joista molemmista pidän kovasti.


Hyvän ruuan lisäksi tykkään erilaisista herkuista. Tämän hetken ehdoton herkku on uuniomenat vaniljajäätelöllä.  Kekseistä en niin välitä, mutta kinuskikissan sydänpikkuleivät tekevät poikkeuksen. Miehen mummon synttäreille tuli tehtyä ihania perhoskeksejä kyseisellä ohjeella. Perinteistä mansikka/mustikka kermapiirakkaa ei myöskään kannata unohtaa! Raakasuklaa on yksi uusimmista herkuista, jonka olen löytänyt. Se on kivan suklaista ja se on helppo maustaa kuin haluaa :) Helppo ja herkullinen jälkiruoka on ehdottomasti uunisuklaabanaanit, kannattaa kokeilla, vaikkei niin banaanista pitäisi! Syksyyn kuuluu myös ehdottomasti mustikka piirakka. 


Toisinaan sitä ei jaksa itse tehdä yhtään mitään. Itse on tullut herkuteltua mm. Kaakaota kermavaahdolla, Choco delin suklaata, fazerin lakritsaa ja minetin jäätelö maussa suolainen kermakaramelli ja redbull :)


2 kommenttia:

  1. Oi nami mikä postaus :P Niin hyvän ja terveellisen näkösiä nuo ruuat. Oivoi tekee ny mieli kaikkia herkkuja. :D Hmm redbullin makusta jätskiä, mahtaa olla mielenkiintoisen makusta xp

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon siittä kummallinen tapaus, että terveellinen ruokaisa salaatti on minusta parempaa kuin hampurilaisateria :D Itse en tuosta redbullista niin välittänyt, mutta mies kylläkin!

      Poista