keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Cherry dessert ja mustat kolmiot

Alkuviikko meni aika sumussa. Jostain syystä oon ollu ihan hirveen väsyny... Tänään sitte päätin ottaa itteeni niskasta kii ja kävin lenkillä koko päivän torkkumisen sijasta. Sopivasti aivotkin heräsivät horroksesta ja tajusin että tännekkin voisi jotain laittaa :D


Tällä kertaa siis esittelyssä simppelit kynnet. Testasin (vihdoin) yhtä Nail Datesta saamaani lakkaa, nimittäin Kone Helsingin quick dry Cherry dessert:iä. Jostain syystä tämä lakka ei alkuun kiinnostanut yhtään ja nytkin aika nihkeästi tähän suhtauduin. Lakassa ei ole mitään vikaa, kuivui ihan ok nopeasti. En niin ajatellut kuinka nopeasti, mutta esim. avonin vastaavat ovat selvästi nopeampia. Ei tämä kuitenkaan hitaasti kuivunut, aika perus kuivumisaika. Lakka on myös väriltään kiva lohenpunainen. Jotenkin vain merkki ei houkuttele, en tykännyt vanhoista pulloista, mutta en kyllä pidä näistä uusistakaan. Nimet lakoille on onneksi keksitty, vihaan pelkkiä numero/kirjain yhdistelmiä.

Koristeeksi tein essien Licoricella mustat kolmiot teippien avulla. Näistä kynsistä tuli ihan kivat. Erityisesti pidän siitä kuinka musta ja Cherry dessert sopivat yhteen :)

2 kommenttia: