lauantai 17. lokakuuta 2015

Glisten & glow, Electric lemonade

Syyskuussa sopivasti tulivat myyntiin Glisten & glow, Cocktails Anyone? Round 2 kokoelman lakat, joista sitten päätin kotiuttaa yhden lakan, kun en enempää raaskinut, muutkin olivat kyllä ihania...Tilasin siis Electric lemonaden ja tämä ihanuus on kokoelmani kallein lakka. Tarkkaan pitää käsitellä etten vain vahingossa riko sitä :D Niin ja siis miksi sopivasti syyskuussa? No tietty siksi että omat synttärit olivat oiva syy tilata tämä ihanuus kun muuten en olisi raaskinut. Mun synttärilahja mulle siis ;)


Vaikka lakka on ihana (<3) en halunnut sitä pelkästään kynsille. Valitsin alle avonin Turquoise Pop:in. Tämän päälle sitten laitoin Electric lemonadea v-gap tyylisesti. Nyt en ole ihan varma, että onko oikeassa v-gapissä koko matkan menevä väli, mutta näissä minun kynsissä ei ole. Olkoot sitten vaikka variaatio v-gapistä, mikäli tämä ei nyt ole se oikea, välistä nämä lakkaustermit on haastavia :D


Joka tapauksessa Electric lemonade on ihanaakin ihanampi hololakka. Valitettavasti nämä lapin säät eivät ole aurinkoa pahemmin näyttäneet, niin kuvat ovat sisällä lampun valossa, mikä ei siis näytä koko lakan kauneutta. Silloin harvoin kun aurinko paistoi, niin olin töissä, enkä voinut kuin itsekseni näitä ihailla. Kesällä sitten lakka uudestaan kynsille!

3 kommenttia: