sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kosmetiikkaa

En ole vähäänaikaan julkaissut mitään kosmetiikasta, niin ajattelin nyt sitten esitellä täällä muutaman tämän hetken suosikkituotteen.

Aloitetaan eräästä syntymäpäivälahjasta. Sain siis lahjaksi the body shopin mansikkasetin. Siihen kuuluu vartalovoi, vartalonkuorinta suihkugeeli, hajuvesi ja huulivoi.  Minulla on jo valmiiksi tuo vartalovoi ja kuorinta, mutta koska molemmat ovat niin ihania, niin tuplakappaleet on vaan hyvä juttu! Parasta näissä mansikkatuotteissa on tietty tuoksu, se on jotain niin ihanaa <3 

Tuossa hajuvedessä on muuten yllättävän vahva tuoksu. Olen laittanut sitä n. puoli suihkausta ja silti esim. töissä lapset ovat tuoksun huomanneet. Yleensä he eivät hajuvesiäni haista, muuten kuin liikunnassa. Ja tämä johtuu siis siitä, että laitan tuoksua aina niskaan ja liikunnassa hiukset ovat yleensä pompulalla, jolloin tuoksua ei ole hiukset estämässä :D

Huulivoi pääsi käyttöön pari päivää sitten ja oon kyllä tykänny. Olen laittanut sitä lähinnä iltaisin, sillä vihaan tuollaisia purkkihuulivoiteita. Matkassa kulkevat siis aina puikko malliset. Mutta iltakäyttöön tämä on oikein hyvä, huulille jää hetkeksi (n. minuutiksi ehkä) sellainen rasvainen pinta ja huulet tuntuvat tosi kosteutetuilta.
Kasvoille olen aamuisin käyttänyt tätä acon pävävoidetta ja se on ollut oikein hyvä.  Minulla on tällä hetkellä käytössä oikeastaan kaksi päivävoidetta, mutta tätä acoa tulee käytettyä enemmän. Toinen on oriflamen Optimals Intense Moisture -päivävoide, joka kyllä muuten on ihan ok, mutta siinä on ärsyttävä tuoksu. Eihän tuoksua haista kuin voidetta levittäessä, mutta pidän kasvovoiteista, jotka eivät tuoksu ollenkaan. Ja tämä acon voide ei tuoksu, ellei haistamalla haistele ja silloinkin vain hento acomainen tuoksu on havaittavissa. 

Herbinan micellar-puhdistusvesi on ihanan tuoksuinen ja toimiva. Kotimaisuus on aina plussaa kosmetiikassa. Vaikka en kyllä osta tuotteita kotimaisuuden vuoksi, vaan toimivuuden. Parasta tietty on toimiva suomalainen tuote.

Sain vihdoin, melkein vuoden käytön jälkeen käytettyä loppuun body shopin hunaja huulivoiteen. Tätä siis käytin ennen iltaisin. Ihan kiva, mutta en halua uudestaan, koska purkki :DHiuksille tämän hetken kolme tärkeintä tuotetta ovat nämä:

Cutrinin värjätyille hiuksille tarkoitettu öljy, jossa on ihastuttava tuoksu, jo pelkästään siksi voisin tätä käyttää :P Toinen hyvä asia tässä on se, että tämä ei tee hiuksia rasvaisiksi, vaikka onnistuisikin laittamaan tätä vähän liikaa. Latvoille oiva tuote.

Nyt kun täällä pohjoisessa alkaa olla oikeasti kylmä ja toisinaan päivisinkin on pakkasta, niin en selviäisi ilman hoitosuihkeita. Tällä hetkellä käytössä XZ:n vanilla cafe. Toimii erinomaisesti ja olen käyttänyt tätä hiusten harjausta ennen ja ehkä enemmän sitten jälkeen. Minun hiukseni kun nousevat vähänkin kuivassa ja kylmässä ilmassa pystyyn. Tätä olenkin sitten suihkinut hiuksiin pitkin päivää, jotta kutrit pysyvät aisoissa. 

Batisten kuivashamppoot ovat  kyllä parhautta, onneksi niitä kokeilin (jonkin blogin suosituksesta, mutta en nyt muista minkä). Nyt olen käyttänyt yhden ison ja kaksi pientä pulloa. Tämä nykyinen floral & flirty on alkuun hiuksilla melkein valkoinen, mutta kammatessa väri häviää ja sekoittuu hiuksiin. Tummille hiuksille en kuitenkaan tätä laittaisi. 
2 kommenttia:

  1. Nuo TBS:n tuotteet on niin nättejäki jo ja tavara sisälläki on ihanaa, tykkäsin itekki tuosta mansikan tuoksusta aluks, mutta se jotenki rupes loppuvaiheesa ällöttään, liian keinotekonen ja makia tuoksu. :D En oo testannu tuommosta huulirasvaa purkisa niiltä, mutta vois joskus investoija. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä nättejä. Toi mansikka onki semmosta, että en käytä niitä tuotteita päivittäin, vaan ne on semmosta hemmottelua. Tuoksusta tosiaan voi saada tarpeeksi jos liian usein haistelee :D Ja se on kyllä tosi makee ja keinotekonen, eihän mansikka ees oikeesti tuoksu oikeen millekkää. Purkkihuulirasvat on sisällöltään kyllä priimaa, mutta itse koen ne pitkäkyntisenä hankaliksi ja epähygieenisiksi, kun niistä sormella pitää ottaa. Herkästi rasvaa menee kynsien alle, vaikka otankin tuotetta siten, että kaapaisen tuotetta kynnen päälle (en osaa paremmin selittää :D).

      Poista