keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Joulukalenteri

Hei!

Fanilla oli ihana idea joulukalenterivaihdosta ja koska onni ei suosinut, niin ajattelin kysäistä täällä kiinnostaisiko jotakuta muuta?

Adventskalender aus Toilettenpapierrollen:

Ideana olisi siis tehdä toiselle joulukalenteri. Kalenterit lähetettäisiin postissa toiselle ja minusta ainakin olisi kiva esitellä kalenteria myös täällä blogissa :) Budjetti päätettäisiin keskenään, mutta mitään hirveän kallista en itse ainakaan ole ajatellut. Kalenterissa olisi siis 24 luukkua ja ne voisivat sisältää mm. lakkoja, kosmetiikkaa, koruja jne. vähän mitä itse keksii. Minusta ainakin olisi kiva sellainen sekalainen kalenteri, ettei tietäisi ollenkaan mitä seuraavasta luukusta voi tulla!  :)

Olisiko joku siis kiinnostunut kanssani joulukalenterivaihdosta?

Christmas Advent Calendar Garland. I see a DIY in my future after Christmas clearance this year...:

5 kommenttia:

 1. Minua ainakin kiinnostaisi mikäli itse en tullu valituksi fanin vaihtoon.Miekään en suurella budjetilla kun nyt äitiysrahalla,mutta olis kiva saada vähän erinlainen kalenteri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun olet kiinnostunut! En osannut päättää teidän kahden kiinnostuneen välillä, joten arvoin kumman kanssa lähden kalenterivaihtoon ja tällä kertaa onni suosi Helliniä.

   Poista
 2. Moi,
  eksyin tänne Fanin blogin kommenttiosion kautta. Olin myös kiinnostunut tuosta vaihdosta, ja kommentoin Fanille (kun onni ei suosinut minuakaan), että lähettelisin lukijoille näitä kalenteriylläreitä.. mutta sitten huomasin tämän postaukseen, ja ajattelin, että josko kuitenkin :D. Voinhan minä silti lukijoille jonkinlaisen jouluarvonnan järjestää, ei siinä mitään :).
  Laita vaikka sähköpostia, jos kalenterivaihto minun kanssani kiinnostaa? (sinistapintaa miumau gmail piste com). Blogi löytyy täältä: http://sinistapintaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista