sunnuntai 1. marraskuuta 2015

BPS-tuotearvostelu 5

Sain jonkin aikaa sitten Born pretty storelta lisää testiin tuotteita, instagrammin ja fb:n puolella ne ovat jo vilahtaneet, mutta täällä niistä en ole vielä kertonut. Olen melkein kaikkia ehtinytkin kokeilla, mutta en ole postauksia saanut vielä tehtyä.

Ensimmäisenä blogiin pääsee esittelyyn BP79-laatta. Laatassa on neljä isompaa kuvio aluetta, joista valitsin tuollaisen asteekki tyylisen kuvion. Kuvio nousi laatasta hyvin, eikä minulla ole negatiivista sanottavaa laatasta. Itse tietenkin onnistuin tökkimään useamman kynnen pilalle ja leimaamaan vinoon ja tuhoamaan yhden leimankin (jonka hienosti peitin strassilla, not -.-)


Alla on china glazen Change Your Altitude, joka on ihana harmaa lakka. Tässäkin The Great Outdoors kokoelman lakassa on koostumus tosi vetinen. Onneksi se kuitenkin peittää 2 kerroksella. Näissä kynsissä on nähtävissä pieni kiirus. Tein nämä nimittäin puolessa tunnissa, samalla kun valmistin karamellikastiketta. Toisaalta hienothan nämä on, kun ajattelee kuinka nopsaan nämä on tehty, ei olisi vuosi sitten onnistunut! Muistakaahan myös alennuskoodi HPSQ10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti